SALSABIILA

By: EVERTONIAN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Apr-2010 01:15 Email | Share | | Bookmark
SUKAN SMK PADANG TERAP 2010

 
 
 
Laaaaaaaaaamaa sangat dah tak edit entry ni.. huhu.. dah ketagih FB langsung dilupakan fotopages ni.. nasib baik kata laluan masih diingati.. alhamdulillaaaah..

di bawah ni ada 4 keping gambar dari 200 lebih gambar yg diambil kemarin.. turunkan komen anda kiranya mahu.. terima kasih..









Monday, 1-Feb-2010 02:08 Email | Share | | Bookmark
smkpadangterap II

 
 
 


so far so good..

last meeting mggu pertama..

bos dan rakan sekerja so far mesra..



tetap berhati2..

agar tak terpijak atau dipijak..

pelajar2 boleh dikawal..

tak perlu membawa rotan..

cukup muka yg tampak bengis sejak azali..

dan volume suara 50% tinggi..



bbdk stakat ni buat apa yg disuruh - kerja rumah la..

masih ada yg nak menguji siapa dan bagaimana cgu nabil ahmad al-tanahmerahi ini..



aku bersedia..

Allah pemilik hati2 mereka..

kan kupinta padaNya

agar hati2 pelajar2 ini cenderung kearah kebaikan dan ingat Tuhan Yang Maha Esa..



la ni harihari buat solat Zohor berjemaah bagi sesi pagi Tgktn 2 samapi Tgktan 5..



moga dengan itu hati2 mereka mudah dipujuk menyayangi agama, menerima nasihat, merubah diri dan menjadi pelajar baik pada guru yg baik pula..



(mereka ini sekarang di T3 skolah lamaku.. mereka masih ingati aku.. moga mereka cemerlang dalam PMR nanti.. Ya Allah! Peliharalah agama dan akhlak mereka sepanjang hayat mereka..)



Saturday, 16-Jan-2010 01:48 Email | Share | | Bookmark
ap0 NAk DI Kato

 
 
genap dua mggu tahun 2010 menjelma.. dan genap dua mggu lah sejak aku dioperate... hahaha.. lost my appendix to the new year celebration.. at 1am when all firecrackers burst into tiny flames, my burst appendix was operated on, my internals were cleaned, and i was warded for 3 days..

3 hari berbaring sematamata.. 2 hari tak mandi.. hari 3 baru blajaq mandi.. mintak nurse bukak iv pastu pi mandi.. lap badan je pun.. sian aku - baik sikit je dari kambeng yg jadi kegemaran abgku sorang tu.. ahakkks ahakkks..



2 days before my appendix was confirmed burst, i experienced stomach pain.. My God i couldnt sleep the whole night.. temporarily unable to read wording on pill packet taken from hospital.. tibatiba lepas smayang isyak 31 dec 2009, terasa sakit yg amat sangat.. amat sakit.. kalau sakit perutny blh baring lagi.. yg ini bila baring lagi sakit.. sian mak kena kacau dek aku.. tak penah sakit teruk.. ahakkks.. sian mak.. bila dia tau aku masuk wad dia tak tidoq smlmn, lantas bpnya pun naik.. aduh..



lantas dikwa bawak lah aku ke kedah medical centre.. bila doctor check, dia tak bagi balik.. dia hanya bagi pilihan nak operate di situ jugak ka atau di hosp len.. aku nk di situ jugak.. dah tak tahan sakit.. nanti sian plak adik bawak keta lelaju.. bahaya dia.. masa nak mai kmc pun dah laju bangat.. harap tak kena saman.. so, 'Dr, saya nak operate di sini..'..

masa tu pukul 915 mlm kot.. siap pendaftaran semua masuk wad jam 11 mlm.. adik pas tu mtk balik.. then entah pukul brapa abang mai.. hahahaha bawa hp kamera dia.. katanya ada pesanan dari peminat nak tgk gambaq.. ahaks ahaks.. dia teman sampai ke dlm lif sblm aku dibawak ke bilik bedah dgn pesan kat doktor 'tak kawen lagi tuh'.. cheh! dan lagi tu..



masa operate pukul 1 pagi, 010110.. sedaq2 dah di katil.. rasarasa 3 pg kot.. tejaga sat pastu tidoq balik.. tup tup! tjaga pukul lapan kot, cik, sheh and bgli.. hilang sakit.. pastu kakcik, bgcik, muhammad dan musa mai.. maksu, paksu mai.. pakteh, makteh, hamdi dan ihsan mai hari kedua.. kakdah tepon mak dan adik spjg malam.. bg op tepon tanya habaq.. pak mentua dia tengah sakit tapi dia tak habaq... sabir, fazilah, mak mentua dia, adik ipaq dia dan sepupu.. to everyone..



appendix operation operation kecik.. tapi kecik pun, sakit dan ketidakselesaannya tak tertanggung.. nak rehat pun sakit.. nak jalan sakit.. tak bleh tidoq smln.. dan buat sementara tak dapat melihat dan membaca tulisan dek kerana pening yg amat pening..

ALLAH MAHA KUASA.. tak tertahan air mata ini memikirkan lemahnya aku dek kerana sakit bende bernama apendiks yg sgt kecil tu..

i was given 6 days mc.. and mc for eating this and that.. never mind.. im better now.. been eating many things nonstop for 33 years.. its only for four weeks u have to really watch what u eat.. after this i have to wacth what i eat.. the new year's predicament will be remembered as long as i live..


Wednesday, 23-Dec-2009 07:05 Email | Share | | Bookmark

seminggu lagi sebelum meeting pertama di sekolah baru..



seminggu lagi sebelum bertemu grup guru baru di sekolah baru..



samakah mereka seperti sekolah sblm ni, atau lebih teghuk, atau lebih baik?



suasananya samakah nanti? akukah yang akan mencorakkannya nanti atau aku yg dicorakkan?

bersedialah kamu semua - cgu bi baru kan datang menghuruharakan kalian dgn kelainannya..



hahahahahahahahahahahahahahahahahaha






Monday, 14-Dec-2009 23:13 Email | Share | | Bookmark
malasnyaaaaaa nak edit

 
 




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net